CEIDizler Projesi’nin yeni uygulama illerinden biri olan Mersin’deki faaliyetlerimiz proje tanitim toplantisiyla basladi.
CEIDizler Projesi’nin yeni uygulama illerinden biri olan Mersin’deki faaliyetlerimiz proje tanitim toplantisiyla basladi.
16 Kasim 2020’de çevrimiçi olarak gerçeklestirilen toplantiya Mersin’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri, meslek kuruluslari, belediyeler ve sendikalardan temsilciler katilim sagladi. Proje paydaslarinin tanismasiyla baslayan toplanti, Proje Direktörü Ülker Sener’in CEIDizler Projesi hakkinda detayli bilgi aktaran sunumuyla devam etti. CEIDizler Projesi ve Mersin’de kurulacak Yerel Esitlik Izleme Platformu’na iliskin paydaslarin soru, katki ve önerilerinin alinmasinin ardindan toplanti sona erdi. Mersin’deki faaliyetlerimiz platform toplantilari ve egitimlerle devam edecek.